Guns N' Roses са вече в София

8 юли 2012

Над тричасово невероятно шоу очаква феновете на групата, които ще посрещнат своите любимци на първия, емблематичен за тях концерт в България!!!

Късно снощи с полет от Австрия на летище София пристигнаха музикантите от Guns N’ Roses. Над тричасово шоу от гигантите Guns N’ Roses очаква днес екзалтираните фенове на групата. Тази вечер стадион Васил Левски ще пее като един „Sweet Child Of Mine”, “November Rain”, “Paradise City”, “Knockin’ On Heaven’s Door” и всички останали легендарни хитове на групата. Axl Rose и останалите музиканти от Guns ще оглушат сцената на Sofia Rocks към 22:30 тази вечер.

За съжаление на всички фенове на друга емблема от програмата, преди броени часове от мениджмънта на Iggy And The Stooges потвърдиха, че той няма да е в състояние да излезе на сцената на Sofia Rocks днес. Iggy е получил травма преди няколко дни, която е изглеждала сравнително лека. Травмата обаче е довела до усложнения и буквално в последния момент докторите са му забранили да пътува и да изнася концерти. Целият мениджмънт на Iggy, музикантите от групата и самият той са в пълен шок, от ситуацията и от невъзможността да изнесат концерт пред българската си пулика, особено след като месеци наред са очаквали да се срещнат за първи път с нея. Те се надяват да имат възможност да изнесат концерт в България възможно най-скоро.

Във връзка с промените в програмата в последния момент, повечето от групите ще удължат своите сетове. Достъпът до стадиона остава в предварително обявения график.

Днес в пордажба в цялата мрежа на Eventim.BG включително Германос, Пикадили и Техномаркет, бензиностанции OMV и магазини На Тъмно важат еднодневните билети за фестивала. Мобилните каси на Eventim.BG на Стадион Васил Левски – каса Ариана и каса Гурко – ще бъда отворени също до края на фестивалния ден.

Цените на еднодневния билет ще са от 45 лева до 90 лева, в зависимост от категорията, както следва:

45 лева – седящи III зона (seated III category)
55 лева – седящи II зона (seated II category)
70 лева – терен (standing regular)
75 лева – седящи I зона (seated I category)
90 лева – пред сцена (standing Front of stage)

Най-големият рок фестивал за годината в България – SOFIA ROCKS 2012 на 7 и 8 юли, ще бъде част от събитията, с които ОББ отбелязва през тази година 20-годишнината от създаването си.

ОББ е традиционен спонсор на инициативи и кампании, целящи опазването на българското културно и историческо наследство, на културни и музикални прояви, спортни федерации и отделни турнири, както и събития, насочени към децата.Официалният бирен партньор на фестивала TUBORG с радост ще изпълни желанието на всички рок музиканти да опитат качествена бира. Но това няма да е привилегия само за звездите, защото както повелява традицията на рок фестивала десетки точки за продажба TUBORG ще очакват хилядите фенове.Билети в мрежата на Еventim,
включително Германос, Пикадили и Техномаркет, бензиностанции OMV и магазини На Тъмно.

Онлайн билети ще се продават на www.eventim.bg

Експресна доставка на билети за феста до 2 часа през BGMENU.COM

Изпълнители

30 SECONDS TO MARS,
THE OFFSPRING,
MANDO DIAO,
SKILLET, ALCEST,
OSSSY
ВСИЧКИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

Видео

Галерия
PreviousNext