THE OFFSPRING: "Идваме с най-големите си хитове специално за вас!"

10 април 2014

София, пази се! Фенове, въоръжавайте се с билети, защото ще се случи това, за което никога не сте мечтали!

THE OFFSPRING идват за SOFIA ROCKS със специално шоу, SMASH SHOW, създадено по повод 20-годишнината от издаването на „най-къртещия и разбиващ“ албум за всички времена – SMASH. На 8 април, се навършиха точно 2 десетилетия от появяването на бял свят на незабравимите и непреходни хитове Come Out and Play (Keep 'Em Separated), Self Esteem и Gotta Get Away, проправили пътя към славата на младоците от THE OFFSPRING. Оттогава SMASH не напуска плейлистите на меломани от цялото земно кълбо остава в историята като най-продавания инди албум за всички времена.

По време на участието си SOFIA ROCKS 2014 на 6 юли на стадион „Академик“, THE OFFSPRING ще изпълнят целия SMASH албум и други вечни хитове на групата.

По повод 20-годишния юбилей, THE OFFSPRING са замислили цял списък от изненади за своите фенове. Разбира се, на първо място е шоуто SMASH. Следват и други изкушения за колекционери и фенове като ексклузивен мърчандайз, лимитираната серия тениски с оригиналната обложка, специално LP и CD версия с всичките 14 трака от албума, албум с архивни снимки и др. Всички те могат да бъдат поръчани от store.offspring.com.

Не забравяйте, че освен THE OFFSPRING на сцената на SOFIA ROCKS 2014 ще се появят Джаред Лето и неговата банда 30 SECONDS TO MARS, SKILLET, MANDO DIAO, ALCEST и OSSSY.


Купи своя билет сега в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.
Цена билетите: 90 (обикновен) и 110 лв. (за зоната пред сцената).

Изпълнители

30 SECONDS TO MARS,
THE OFFSPRING,
MANDO DIAO,
SKILLET, ALCEST,
OSSSY
ВСИЧКИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

Видео

Галерия
PreviousNext